Коли рф планує відновити інтенсивність наступів

0
Коли рф планує відновити інтенсивність наступів
Від нового року Росія планує проводити наступальні операції в Україні у різних операційних напрямках. Військово-політичне командування РФ планує відновити втрачену інтенсивність.

Про це в інтерв'ю Obozrevatel розповів екскерівник Служби зовнішньої розвідки, генерал Микола Маломуж, передає ТСН.

"Від Нового року вони передбачають проводити наступальні операції у різних операційних напрямках. Тобто продовжувати рух із захоплення Донецької області, утримувати позиції у Запорізькій області, на лівобережжі Херсонщини. Якщо підтягнуться великі резерви, тим паче групи, які готуються на базі "вагнерівців" та "кадировців", будуть зміцнювати вирішальні напрямки. Наприклад, Донецький, Запорізький, лівобережжя Херсонського напрямку", - розповів Маломуж.

За його словами, для цього будуть використані як підготовлені мобілізовані військові, так і добровольчі загони, які мають більш високий рівень підготовки, які жорстко контролюватимуть мобілізованих, відіграватимуть роль загородзагонів, а також будуть залучені на проривних напрямках.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні