Чому син Потапа став неформалом

0
Чому син Потапа став неформалом
Досі Олексій Потапенко має лише одного сина. Андрій Потапенко народився у шлюбі продюсера з Іриною Горовою і на даний момент вже є дорослим хлопцем. Після початку повномасштабної війни в Україні саме він став опорою для своєї сім’ї, адже зірковий батько знаходився в Іспанії з і своєю другою дружиною Настею Каменських.

Андрій вразив українську аудиторію своєю стійкістю, адже не злякався і взяв на себе відповідальність. Хоча хлопець звик до камер та телебачення, він не надто воліє ставати публічною людиною. Це прослідковується і у його поведінці в кадрі.

Так, нещодавно Ірина Горова показала, як гуляє містечком разом зі своїми батьками та сином. Поки зіркові дідусь та бабуся віталися з глядачами продюсерки, Андрій навпаки почав тікати від об’єктиву, намагаючись сховатися. Але в нього це не вийшло.



Потім Андрій все ж таки пояснив, що не хоче, щоб його знімали на відео через нібито зачіску:

“Я СХОЖИЙ НА ГУСЯ. Я НЕФОРМАЛ”

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні