Чи зможе рф захопити нові території в Україні

0
Чи зможе рф захопити нові території в Україні
Росія у війні в Україні може дещо сповільнитися, але їй не вдасться окупувати більше наших земель, вважає президент США Байден. Про це він сказав на підсумковій пресконференції за підсумками зустрічі з лідером Китаю Сі Цзіньпінем, пише 12 канал.

«Насправді, відвоювання Херсона – це дуже знакова перемога для України, можу хіба що аплодувати хоробрості й потужності Збройних сил й народу України.

Зараз важко говорити, що це означає, але я хочу буду чітким: ми продовжуватимемо підтримувати Україну, надаватимемо всю необхідну підтримку, щоб вони могли відстоювати свою позицію.

Україна має вирішувати, як їй вести бойові дії. Ми розуміємо, що наближається війна, і, напевно, вони (армія Росії, – ред.) дещо сповільняться, і я маю таку впевненість, що Росії не вдасться окупувати більше українських земель», – додав Байден.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні