Біля «МакДональдса» зіткнулися 5 автомобілів. ФОТО

0
Біля «МакДональдса» зіткнулися 5 автомобілів. ФОТО
14 листопада, увечері, по вулиці Смілянська в Черкасах трапилася ДТП, у якій постраждало 5 автівок.

За інформацією пресслужби патрульної поліції Черкащини, аварія сталася близько 21.00.

Прибувши на місце виклику, інспектори встановили, що водійка автомобіля Peugeot 301 не впоралася з керуванням, не дотрималася безпечного інтервалу та скоїла наїзд на автомобіль Nissan Sunny. Потому автівка Peugeot продовжила рух та скоїла зіткнення з авто Ford Focus. Після цього автомобіль Peugeot зіткнувся з автівкою Peugeot RCZ. Через це автівка Ford Focus протаранила Nissan Rouge, який рухався попереду.

Спілкуючись із 28-річною водійкою, патрульні виявили у неї ознаки сп'яніння та запропонували пройти огляд у медичному закладі. Лікар-нарколог підтвердив стан алкогольного сп'яніння.

На водійку автомобіля Peugeot інспектори склали адмінматеріали за керування авто в стані сп'яніння і за порушення ПДР, що призвело до ДТП.









Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні