--> У Кремлі назріває державний переворот - Подоляк | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Кремлі назріває державний переворот - Подоляк

1
У Кремлі назріває державний переворот - Подоляк
У РФ не здатні виразно пояснити своїм громадянам чому "велика держава" програє маленькій Україні.

В Росії йде системний процес дезінтеграції, зміна кремлівської еліти може відбутися швидше, ніж можна було б сподіватися.

Про це говорив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк у новому випуску програми "Аргумент".

За його словами, державний переворот у Кремлі неминучий і він буде таким самим раптовим, як втеча російської армії з Харківської та Херсонської області.

"Це навіть не питання державного, а питання внутрішньоелітного перевороту. Він може відбутися швидше, ніж всі очікують. Це буде як втеча з Харківської або Херсонської області, тобто всі будуть чекати, що Росія ще щось може зробити, а вона може тільки трохи використовувати ракети і "посмикати" Іран. Цей державний переворот вже зав'язаний і вже вирує", - зауважив радник глави ОП.

Михайло Подоляк відзначив, що дезінтеграція наростає, оскільки чинна влада РФ не здатна виразно пояснити своїм громадянам чому "велика держава" програє маленькій Україні, яка несамовито захищає свою свободу.

"Починаються переділи і взаємні звинувачення в елітах, пошук наступників. Зараз Пригожин (російський бізнесмен та засновник ПВК “Вагнер Євген Пригожин, - ТСН) активно всім доводить, що він пропорційний Путіну і через якийсь час буде готовий його замінити”, -описує ситуацію він.

Радник голови ОП припускає, що чинна влада в Кремлі “розбіжиться” і на невизначений час там почнуться стихійні процеси управління.

“Патріотичні канали в Росії змінили риторику. Вони кажуть, що Україну потрібно знищити, але ці ж канали показують, що Путін - абсолютний лузер. Він - аутсайдер, який провалився. Суб'єкт на прізвище Дугін (ідейний натхненник війни з Україною, ідеолог неоєвразійства та рашизму Олександр Дугін, - ТСН) заявив, що цар повинен заплатити за провали своїм життям. Це надзвичайно важлива симптоматика дезінтеграції в усіх напрямках", - зазначив Подоляк.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поки щось десь на кацапії назріває по Україні луплять чим хочуть!!! Де відповідь?!!! Краще б вже мовчало!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні