Хто з українських зірок покинув свої сім'ї заради коханок

0
Хто з українських зірок покинув свої сім'ї заради коханок
Чоловіки, які змогли покинути родини заради нового кохання

Арсен Мірзоян
Арсен один з тих, хто зустрівши своє справжнє кохання всього життя в обличчі Тоні Матвієнко, був одружений та мав дитину. Але, знаєте, кохання – це така непередбачувана річ, що її насправді можна пізнати в іншій людині, перебуваючи у шлюбі, це щось таке, що нам складно контролювати або приборкати. Так сталося й з Арсеном, коли він був на шоу “Голос країни” майже з першого погляду закохався у Тоню та заради неї розвівся з дружиною й почав будувати родину з Матвієнко.

Андрій Федінчик
Відомий український актор Андрій Федінчик також піддався чарам кохання та, як виявилось, зовсім не дарма. На зйомках серіалу, Андрій грав кохання з акторкою Наталкою Денисенко, яка нині вже його дружина та мати його сина. Кохання спалахнуло несподівано й перший час Федінчик намагався оговтатись та жити як жив, але почуття полонили його серце і він пішов від тодішньої дружини заради нового кохання.

Юрій Горбунов
Юра бу в у шлюбі 20 років і його перша дружина була також творчою людиною, а згодом стала домогосподаркою. Людмила всі роки у шлюбі підтримувала Горбунова у всіх його справах та намагалася робити подружнє життя ідеальним та легким, але це не врятувало пару від розлучення. Та невдовзі Юра одружився з колегою Катею Осадчою й тепер ми спостерігаємо щасливе подружжя зірок.

Володимир Остапчук
Відомий шоумен і телеведучий Володимир Остапчук також потрапив під магічну дію кохання. Перебуваючи у шлюбі з Оленою Войченко, на його шляху зустрілася нотаріус Христина Горняк, заради якої чоловік залишив дружину та дітей, чим дуже розлютив Олену. Проте й другий шлюб Остапчука дав тріщину й захопливого кохання вистачило лише на 2 роки.

Віктор Павлік
Український співак Віктор Павлік довгі роки був одружений на жінці, на ім’я Лариса Созаєва та будував з нею щасливе майбутнє, але в один момент зустрів Катерину Репяхову та закохався до без пам’яті. Та почуття виявились настільки сильними і взаємними, що Павлік розлучився з дружиною і тепер будує нове родинне щастя з молодою обраницею.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні