--> В Італії чоловік жорстоко зарізав молоду українку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Італії чоловік жорстоко зарізав молоду українку

0
В Італії чоловік жорстоко зарізав молоду українку
В Італії жорстоко вбили 23-річну українку Анастасію Алашрі.

Про це повідомляє італійське видання Corriere Di Bologna, пише ТСН.

Анастасію зі слідами 3 ножових поранень виявили в сільській місцевості Вілла Джулія, на території Фано (Пезаро-Урбіно). У вбивстві підозрюють її колишнього чоловіка-єгиптянина. Його затримали на вокзалі в Болоньї.

За словами італійських правоохоронців, молода жінка з України прибула до Італії в березні, тікаючи від війни, разом зі своїм 3-річним сином.

У неділю, 13 листопада, вона не вийшла на роботу. Жінку шукали весь вечір, поки наступного ранку рятувальники та поліцейські не знайшли її тіло.

В поліції зазначили, що в останні місяці стосунки Анастасії та її ексчоловіка, 32-річного єгиптянина, ставали все більш конфліктними. Кілька днів тому, 11 листопада, вона звернулася до карабінерів, щоб повідомити про переслідування, якого зазнавала від єгиптянина протягом деякого часу.

Анастасія залишила дім і сховалася у друга та колеги по роботі. За кілька днів вона вирішила повернутися додому, щоб забрати особисті речі: тут вона зустріла свого колишнього чоловіка, з яким виникла чергова сварка. Після цього її ніхто не бачив.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні