Дональд Трамп офіційно оголосив про участь у виборах президента США

0
Дональд Трамп офіційно оголосив про участь у виборах президента США
Дональд Трамп у вівторок офіційно розпочав боротьбу за повернення президентського крісла у 2024 році, прагнучи випередити потенційних суперників-республіканців.

Про це пише Reuters.

Трамп зробив заяву про участь у виборах в своєму маєтку Мар-а-Лаго у Флориді через тиждень після проміжних виборів, на яких республіканці не змогли завоювати стільки місць в Конгресі, скільки вони сподівалися.

У промові, що тривала трохи більше години, Трамп виступив перед сотнями прихильників у бальному залі, завішаному американськими прапорами.

"Для того, щоб зробити Америку знову великою, я сьогодні оголошую свою кандидатуру на пост президента Сполучених Штатів", - сказав Трамп людям, серед яких були члени сім'ї, донори і колишні співробітники.

Трамп уникав образ, які були характерні для інших публічних виступів, натомість надавши перевагу критиці президентства Байдена та огляду того, що, за словами Трампа, було політичними досягненнями його власного часу на посаді.

"Два роки тому ми були великою нацією, і незабаром ми знову станемо великою нацією", - сказав він.

Трамп критикував мігрантів і назвав американські міста кримінальними "вигрібними ямами з кров'ю".

Він заявив, що наполягатиме на смертній карі для наркоторговців і поновить на службі військовослужбовців, які були звільнені за відмову отримати вакцину від COVID-19.

Трамп не використав свою промову, щоб відродити свої неправдиві заяви про масові фальсифікації виборців у 2020 році і не згадав про насильницьку спробу його прихильників 6 січня 2021 року перешкодити Конгресу засвідчити перемогу Байдена.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні