--> На Львівщину прилетіло 13 ракет | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Львівщину прилетіло 13 ракет

0
На Львівщину прилетіло 13 ракет
Під час вчорашньої масованої атаки по Україні в нашу область прилетіли 13 ворожих ракет. Це був ракетний удар з літаків дальньої авіації, які летіли зі східного напрямку. Більшість з них воїни ПвК «Захід» збили.

Про це повідомив голова ЛОВА Максим Козицький, пише Четверта студія.

Внаслідок ракетних ударів три об‘єкти енергетичної інфраструктури у нашій області зазнали критичних ушкоджень. Після атаки без живлення залишилися близько 700 тисяч абонентів Львівщини.

Інформація про постраждалих без змін – 1 людина. Чоловік у лікарні, у стабільно важкому стані.

Пошкоджені дахи трьох житлових будинків, вибиті вікна в двох житлових будинках, зруйнований один гараж.

Енергетики працювали упродовж всієї ночі. Станом на зараз електропостачання і водопостачання на Львівщині відновили повністю.

«У вашій домівці може не бути світла, бо через велике навантаження на енергосистему країни НЕК «Укренерго» запровадила графіки погодинних відключень. Шукайте інформацію про свою адресу на сайті Львівобленерго.

Дякую нашим силам ППО, які вчора зробили все, щоб захистити область. Дякую нашим надзвичайникам та енергетикам, які працювали не покладаючи рук, щоб ви були зі світлом та водою. Перемога буде за нами!», – йдеться у повідомленні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні