--> Не можуть збудувати особисте щастя: топ – 5 жіночих імен | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Не можуть збудувати особисте щастя: топ – 5 жіночих імен

0
Не можуть збудувати особисте щастя: топ – 5 жіночих імен
Від того, як у дитинстві назвали дівчинку, може залежати її особисте щастя. "Апостроф" називає п'ять імен, які заважають своїм володаркам збудувати щасливу родину.

Олександра
Олександри дуже часто беруть на себе лідерство у стосунках. Вони сильно поспішають і готові самі запропонувати своєму чоловікові і затягнути його РАГС. Але бути залежним у сім'ї подобається не всім чоловікам, тому в Саш часто бувають проблеми в особистому житті.

Інга
Вітер у голові і мінливий характер - це точно про Інгу та їхнє ставлення до чоловіків. З ними приємно і просто дружити, спілкуватися, весело проводити час. А ось для життя чоловіки частіше вибирають жінок серйозніших.

Людмила
Людмили роблять все можливе для того, щоб чоловіки буквально тікали від них. Бути під каблуком у цих "залізних леді" можуть далеко не всі. Крім того, ці жінки дуже люблять роздмухувати з мухи слона і починати сварку на порожньому місці. Це зводить чоловіків з розуму, і не в найкращому значенні цих слів.

Маргарита
Маргарити дуже різкі, вибухові, запальні, а також непередбачувані, як погода навесні. З цими жінками вони легко почуваються лише на початку відносин. Далі приходить усвідомлення того, що життя з Маргаритами буде позбавлене домашнього затишку та впевненості у тому, що буде завтра.

Тамара
Тамари дуже успішні, самодостатні, вони легко заробляти гроші та вирішують усі чоловічі завдання. Вони готові керувати великими чоловічими колективами, але одного єдиного для серця знайти не здатні. Найчастіше ці жінки виходять заміж вже в зрілому віці, коли сильно втомлюються від самотності і знижують при виборі другої половинки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні