Українцям виплатять по 10 000 та 25 000 гривень: хто скільки отримає

0
Українцям виплатять по 10 000 та 25 000 гривень: хто скільки отримає
Мешканці Харківської області, які постраждали від військових дій, зможуть отримати від 10 тисяч до 25 тисяч грн від Червоного Хреста.

Про це пише ресурс "На пенсії".

Міжнародна організація Червоного Хреста виплатить одноразову допомогу людям, які дістали поранення внаслідок воєнних дій, сім’ям загиблих мирних жителів, а також тим, хто втратив своє житло внаслідок бойових дій.

Розмір виплат відрізнятиметься. Наприклад, для людей, які отримали поранення або втратили своїх близьких через бойові дії сума компенсації складатиме 10-15 тисяч гривень.

Громадянам, які через війну втратили житло, Червоний Хрест виплатить 25 тисяч гривень.

Наразі представники Міжнародного Комітету Червоного Хреста та місцева влада спільно проробляють механізм виплат. Після того, як алгоритм буде вироблений, його оприлюднять на офіційних інформаційних ресурсах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні