На Львівщині перекинувся автобус з пасажирами

0
На Львівщині перекинувся автобус з пасажирами
В Яворові водійка мікроавтобуса не впоралася з керуванням та злетіла в кювет. Автомобіль з пасажирами перекинувся, є постраждалі.

Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Так, аварія сталася у п’ятницю, 17 листопада, близько 16:00 год. на автодорозі Львів-Краківець у місті Яворів. За попередніми даними правоохоронців, 30-річна місцева мешканка не впоралася з керуванням автомобіля Mercedes-Benz Sprinter.

Мікроавтобус виїхав на зустрічне узбіччя, злетів у кювет та перекинувся. В авто були три пасажирки 55, 68 і 70 років, усі мешканки Новояворівська. Унаслідок ДТП жінки отримали травми та були госпіталізовані.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Водійці може загрожувати обмеження волі на термін до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини події.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні