Чому рф стала менше погрожувати ядерним ударом

0
Чому рф стала менше погрожувати ядерним ударом
Пропагандисти Путіна почали відхрещуватися від погроз ядерного удару.

Після проведеної зустрічі в Анкарі між російською та американською делегаціями, на якій Росія отримала серйозне попередження у разі застосування ядерної зброї, рашистська пропаганда різко змінила тональність. Пропагандисти Путіна почали відхрещуватися від ядерної зброї та менше сипати погрозами.

Зокрема, в ефірі Соловйов Live російський публіцист Михайло Леонтьєв заявив, що якби Росія захотіла почати ядерну війну, то ніхто б її не зупинив, але насправді, ніхто й не збирався, передає Главком.

«Якби комусь потрібна була ядерна війна, то ніякий Зеленський, жодні змови з відключенням, пробач мені, самоліквідації, не знадобилися б. Захотіли б - почали. Проблем немає. Нині зовсім немає проблем. Вони вже вміють провокувати інциденти будь-які. Будь-які, які хочеш. І казус беллі (військовий інцидент, провокацію – ред.) цілком можуть влаштувати. Нікому цього не треба. Ось це точно нікому не потрібне. Тим більше, що, якщо говорити про силову складову, як військових, так і ВПК (воєнно-промисловий комплекс – ред.). Так що, коли пішла така п'янка, ріж останній огірок», – сказав він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні