Чоловік посварився зі своїм знайомим і викинув його з балкону

0
Чоловік посварився зі своїм знайомим і викинув його з балкону
У Харкові між двома знайомими виник конфлікт, коли ті розпивали алкогольні напої. В результаті чого один із чоловіків скинув іншого з балкона другого поверху.

Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Харківській області. Зазначають, що постраждалий отримав травми ноги.

В жовтні до відділу поліції № 1 Харківського РУП № 1 надійшло повідомлення про те, що чоловік отримав тілесні ушкодження, випавши з вікна. За адресою виїжджала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили, що напередодні 43-річний чоловік прийшов в гості до сусіда, йдеться у повідомленні.

Тоді приятелі почали розпивати разом спиртні напої. Проте між друзями виникла сварка, коли чоловіки вийшли покурити на балкон. У результаті гість штовхнув з балкона свого знайомого. Той упав та отримав травми ноги.

Своєю чергою слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Чоловікові повідомили про підозру у скоєнні злочину. Додають, що йому загрожує покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні