Як правильно доглядати за чутливою шкірою*

2
-4
Як правильно доглядати за чутливою шкірою*
Ті, хто мають чутливу шкіру обличчя, знають, як складно піклуватися про неї. Велика кількість косметичних засобів призводить до появи почервонінь, подразнень, висипань або розвитку дерматиту. Як правильно забезпечити догляд за шкірою у такому випадку?

Особливості догляду за чутливою шкірою обличчя


Чутлива шкіра потребує догляду, що має певні особливості. Тому звичайна косметика мас маркету, що продається в магазинах та на ринку, їй не підходить. Якщо ви хочете уникнути проблем, пов’язаних із застосуванням доглядових засобів, обирайте дерматокосметику. Її склад ретельно перевіряється, компоненти тестуються. Такою є продукція міжнародного бренду Vichy, який довів світовій спільноті, що створює якісні продукти для краси, догляду за волоссям та шкірою.

Перш за все слід подбати про очищення. Засоби не повинні мати агресивних компонентів, спирту, ретинолу, великої кількості фруктових кислот. Міцелярна вода для чутливої шкіри повністю відповідає цим вимогам. У складі міститься гліцерин, що забезпечує зволоження, та пантенол, що відповідає за м’якість шкіри.
Тонізація – обов’язковий етап. Тонік повинен мати нейтральний рівень Ph. Його основне завдання – заспокоїти дерму.

А ось вибір крему має певні особливості. Щоб підібрати відповідний засіб, треба визначитись з типом шкіри. Адже чутливою може бути і суха, і нормальна, і жирна, і вікова.

Особливості вибору крему


Визначившись з категорією, до якої відноситься ваша чутлива шкіра, обирайте крем наступним чином:

  • для сухої – потрібний засіб, що зволожує та надає максимальний захист від подразнень;

  • для жирної основне завдання косметики – нормалізувати ліпідний баланс;

  • для нормальної – забезпечити легкий та м’який догляд.


Якщо обличчя зазнало вікових змін, не варто відмовлятися від спеціалізованих засобів. Наявність великої кількості гіалуронової кислоти, муцину та колагену буде сприяти відновленню шкіри, її пружності та живлення.

Для будь-якого типу шкіри добре підійдуть засоби на основі рослинних компонентів, таких як алое чи зелений чай.

Обирайте якісні засоби. Не забувайте про щоденний догляд. І тоді ваш вигляд буде неперевершеним завжди.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так, с чутливою шкірою клопітно. Для себе підібрала засоби бренду Obagi, крем для обличчя раджу всім жінкам з чутливою шкірою. https://kh-news.net/zdorovie-krasota/item/22685-zo-skin-health-zein-obagi-chto-za-brend-produktsiya-i-osobennosti.html - у цій статті докладно описано про всі особливості косметики
Відповісти
Знайти підходящі засоби для чутливої шкіри це прям цілий квест)) Я начиталася безліч відгуків і обрала для себе бренд Zein Obagi japan-shampoo.com.ua/brand/zo-skin-health-by-zein-obagi-kupit Користуюсь вже кілька місяців і дуже задоволена! Дуже широкий вибір на Japan Shampoo, тут точно кожен зможе підібрати щось для себе!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні