--> Завжди шукають нове: імена чоловіків, які можуть одружуватися неодноразово | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Завжди шукають нове: імена чоловіків, які можуть одружуватися неодноразово

0
Завжди шукають нове: імена чоловіків, які можуть одружуватися неодноразово
Товариські чоловіки, яких суспільство сприймає як цікаві особи. Через закоханий характер швидко піддаються почуттям і можуть одружитися зі своїм перше кохання. Усвідомивши свій вчинок, Віталії можуть захотіти "на волю", де вони займуться пошуком нової другої половинки, пише Апостроф.

Петро
Запальні чоловіки дивують своїм характером. Петри цінують відданість других половинок, але найчастіше виступають ініціаторами розриву відносин. Не досягнувши гармонії з жінкою, вони вирушають на пошуки нової дружини. Астрологи стверджують, що Петри протягом життя припускаються однакових помилок.

Станіслав
Занадто впевнені у собі чоловіки, які ніколи не обділені увагою жінок. Вони не відмовляють собі в романі на боці і можуть згаяти момент, коли почуття зійдуть на перший план і їм захочеться нових відчуттів. Власники цього імені можуть піти навіть із благополучної сім'ї, не шкодуючи про свій вчинок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні