--> Яку хворобу приховує кремлівський диктатор | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Яку хворобу приховує кремлівський диктатор

0
Яку хворобу приховує кремлівський диктатор
Президент РФ Володимир Путін має кілька діагнозів, зокрема, у нього дуже важка онкологія та психічні проблеми.

Глава Росії тримається на таргетній терапії (лікування препаратами, що блокують ріст і поширення ракових клітин), розповів російський історик і політичний аналітик Валерій Соловей в інтерв'ю УНІАН.

За його словами, зараз президент РФ вже переживає в деякій мірі вирішальну стадію - його настійно захищають від публічних виступів, а якщо і організовують їх, то тільки під суворим контролем чи з використанням двійників, як це вже неодноразово було.

"У нього кілька діагнозів. Це дуже важка онкологія. Він тримається на таргетній терапії, але вона не може тривати нескінченно. У нього хвороба Паркінсона, яка впливає на деякі особливості поведінки. Також у нього психічні проблеми, але не в побутовому сенсі, а в строго медичному. Вони посилені впливом препаратів", - сказав експерт.

Аналітик вважає, що Путіну зараз краще було б возитися зі своїми маленькими дітьми, з онуками, а не займатися великою політикою.

"Але ні, він хоче пройти цей шлях до кінця і закінчити, як йому здається, тріумфом. Вже тріумфом він не закінчить, але хоча б хоче уникнути ганьби", - додав історик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні