--> Яка зброя потрібна Україні, щоб наблизити кінець війни | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Яка зброя потрібна Україні, щоб наблизити кінець війни

0
Яка зброя потрібна Україні, щоб наблизити кінець війни
ЗСУ згодилися б ракети Atacms, які здатні вражати цілі на відстані до 300 кілометрів

Україна потребує ще до 200 танків та низку техніки, щоб наблизити закінчення війни з російськими військами. Зокрема, й далекобійні ракети Atacms. Про це радник голови Офісу президента Михайло Подоляк розповів у інтерв'ю AFP, передає Главком.

«Нам ще потрібно 150-200 танків, близько 300 одиниць бронетехніки, 100 артилерійських систем, 50-70 реактивних систем залпового вогню, включно з американськими Himars, які Україна вже має на озброєнні, а також 10-15 протиракетних систем, щоб закрити небо», – сказав Подоляк.

Він також згадав американські ракети Atacms, які здатні вражати цілі на відстані до 300 кілометрів, оскільки дальність озброєння, яке зараз є в розпорядженні України, ледве перевищує 80 кілометрів.

«Такі ракети наблизили б кінець війни, дозволивши Україні знищити великі російські військові склади, розташовані глибоко в окупованих районах, які наразі недоступні. Нам не потрібно атакувати військові цілі всередині Росії», – зазначив Подоляк.

Він також підкреслив, що закінченням війни можна вважати той час, «коли Україна відновить контроль над своїми кордонами, а Росія буде нас боятися».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні