--> День, коли потрібно довіряти інтуїції: гороскоп на 21 листопада | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

День, коли потрібно довіряти інтуїції: гороскоп на 21 листопада

0
День, коли потрібно довіряти інтуїції: гороскоп на 21 листопада
Звертатися до розуму цього дня, прислухатися до його доводів, прораховуючи всі можливі варіанти ймовірного розвитку подій – порожня витівка, оскільки однаково щось обов'язково піде не так. А ось інтуїція зможе передбачити можливі ускладнення і спрямує людину потрібним і єдино вірним шляхом, передає ТСН.

Гороскоп на 21 листопада для Овнів

Сьогодні небажано розпочинати роботу над новими проєктами та підписувати документи, в яких йдеться про чималі грошові суми: великий ризик помилки, тож варто зачекати хоча б кілька днів.

Гороскоп на 21 листопада для Тельців

Потужну енергію, яку виділять вам зірки цього дня, не варто витрачати на вирішення незначних питань, хоч би якої властивості вони були: братися потрібно лише до серйозних і довготривалих проєктів.

Гороскоп на 21 листопада для Близнят

Не реагуйте на провокації, які сьогодні не шкодуватимуть для вас недоброзичливці: нехай вони самі "варяться" у своєму негативі – пам'ятайте, що до вас він не має жодного стосунку.

Гороскоп на 21 листопада для Раків

Намагайтеся зробити так, щоб ваші помисли сьогодні були лише добрими і максимально корисними: все, що сьогодні спаде вам на думку, згодом стане реальністю – подбайте про те, щоб вона була позитивною.

Гороскоп на 21 листопада для Левів

Незважаючи на те, що на календарі понеділок, який вважається стартом професійних проєктів, не поспішайте здійснювати подвиги – на вирішення серйозних питань навряд чи чекає успіх, тому зосередьтеся на рутині.

Гороскоп на 21 листопада для Дів

Люди, які негативно налаштовані щодо вас, не зможуть приховати своїх щирих намірів, тому вам легко вдасться їх викрити: чи варто казати, що їх треба вивести за межі кола свого спілкування?

Гороскоп на 21 листопада для Терезів

День, коли категорично не можна хвилюватися, навіть якщо привід для негативних емоцій здасться вам вагомим: вони можуть підштовхнути вас до дій, за які вам може бути соромно.

Гороскоп на 21 листопада для Скорпіонів

День, коли можна – і потрібно – будувати плани на майбутнє, причому як у професійному, так і в особистому плані: вам вдасться вибрати саме ті цілі, які можна буде блискуче втілити в життя.

Гороскоп на 21 листопада для Стрільців

Зверніть особливу увагу на знаки, які вищі сили надсилатимуть вам сьогодні: зазвичай ви ними нехтуєте, але сьогодні вони підкажуть вам, як із вигодою для себе вийти з обставин, що склалися.

Гороскоп на 21 листопада для Козорогів

Сьогодні вас може підвести здоров'я: особливої уваги вимагатиме самопочуття тих представників вашого знака, які страждають на хронічні захворювання – їм треба тримати під рукою свої ліки.

Гороскоп на 21 листопада для Водоліїв

Заплануйте на сьогоднішній день візит до родичів – особливо це стосується батьків: можливо, вам варто – нарешті! – познайомити їх із людиною, яку ви називаєте своєю другою половинкою.

Гороскоп на 21 листопада для Риб

Велика небезпека витратити сили, приплив яких ви відчуєте сьогодні, на вирішення рутинних і другорядних питань: якщо серйозні цілі не передбачаються, акумулюйте енергію для наступних днів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні