--> В рф готуються до державного перевороту | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В рф готуються до державного перевороту

1
В рф готуються до державного перевороту
У Росії вже почали готуватись до ймовірного державного перевороту. Там заявляють, що "противник може використати проти Федеральної служби охорони гіпноз та релігію", пише ТСН.

Про це пише російське видання The Insider з посиланням на секретний документ, який розробили в Кремлі.

За даними видання, Федеральна служба охорони готується захищати диктатора Путіна, якщо станеться ймовірний державний переворот. Там навіть розробили чотири алгоритми дій на випадок загрози кремлівському режиму.

Ще 26 жовтня до Москви завезли військову техніку, а у ФСО заявили про проведення так званих "планово-тактичних навчань з нейтралізації загроз тероризму і захисту об'єктів вищих органів влади".

У Росії бояться, що проти кремлівського режиму можуть використати ЗМІ, релігійні організації, соціальні мережі та навіть гіпноз.

У ФСО пропонують проводити політичні бесіди з молодими спеціалістами, колективні походити до храму. Також у Кремлі заявляють, що у "ворога є гіпнотичні здібності". Також в одному із пунктів плану є ймовірність евакуації із Москви родин російських високопоставлених офіцерів. У Кремлі також побоюються, що деякі співробітники ФСО можуть бути психологічно нестійкими, таких пропонують відправляти до лікарень.

За реалізацію плану відповідає безпосередньо заступник директора ФСО генерал Олександр Комов. За повідомленням джерела з охорони Кремля, генерал Комов не лише відрізняється підвищеною пильністю, а й уважно прислухається до порад астрологів та екстрасенсів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нічого там не станеться допоки *уйло "ласти не склеїть".Хіба що хтось йому допоможе
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні