--> Стало відомо, чому путін масово атакує Україну ракетами | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Стало відомо, чому путін масово атакує Україну ракетами

0
Стало відомо, чому путін масово атакує Україну ракетами
Ексдепутат Держдуми, російський публіцист та блогер Олександр Невзоров пояснив, чому Путін влаштовує масовані бомбардування України, пише Гордон.

«Війни схожі на своїх господарів, як собаки схожі на своїх власників. І війна за всієї огидності цієї події теж буває благородною і дзвінко гарною, коли противники демонструють дивовижну великодушність, дивовижне розуміння болю один одного. Я вже не говорю про Освальда Бельке, німецького пілота часів Першої світової війни, не говорю про кондотьєрів Італії, знаменитого Еторрі Ф'єрамоска, який прославився немислимою великодушністю до супротивника. Були римські приклади. Але путінська війна – така ж боягузлива і підла, така ж безглузда, як і господар цієї війни. Це зліпок із його сутності. І ми бачимо, що, наприклад, бомбардування (ред. - 17 листопада) – це вже не війна. Це пролонгація персональної агонії Путіна. Це просто бажання ще кілька днів, ще кілька годин царювати», - вважає Невзоров.

Він додає, що такими атаками Путін знищує репутацію всієї РФ.

«Тому що тактично, стратегічно це не тільки безглуздо, це ще один спосіб і так неймовірно згуртований, неймовірно відважний, неймовірно готовий до будь-яких випробувань український народ об'єднати, згуртувати і загалом позбавити будь-якої жалості до супротивника і поваги до Росії. Зрозуміло, що зараз Путін уже не свою репутацію марить. Залишилися лише звані залишки, жалюгідні крихти, огризки репутації Росії. І він цю репутацію теж добиває, демонструючи, що це є країна-бандит, країна-терорист», - наголошує російський блогер.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні