Президент України звернувся до українців: що він сказав

0
Президент України звернувся до українців: що він сказав
Президент Володимир Зеленський звернувся до українців у День Гідності та Свободи. Глава держави зазначив, що війна з РФ змінила багато не лише в нашій країні, а й у всьому світі. Однак головні цінності українців – гідність і свобода – залишаються незмінними, пише Обозреватель.

Також Зеленський запевнив, що Україна обов'язково подолає всі труднощі та переможе агресора. Звернення глави держави опублікував Офіс президента.

Президент зазначив, що друзі та вороги України побачили цього року, що українці не лише прагнуть свободи, а й вміють її відстоювати та захищати.

"Всі разом ми довели і продовжуємо доводити, що гідність і свобода для нас – святі. Це залишилося незмінним. І всі побачили, на що здатні українці. Усі побачили, які у нас захисники та захисниці. Як можна дати відсіч одній із найбільших армій світу та стати однією з найкращих армій світу", – сказав Зеленський.

Глава держави додав, що сотні тисяч українців із початком повномасштабної війни стали на захист вільної України. Окремо Зеленський наголосив на мужності цивільного населення, яке голими руками зупиняло російські танки.

"Всі побачили, на що здатні наші цивільні, які у нас громадяни, як можна ставати живою стіною на шляху військових колон окупанта. Голими руками розвертати ворожі танки, незважаючи на обстріли та шумові гранати, виходити на мітинги в окупації, берегти український прапор та дочекатися ЗСУ", – зазначив президент.

''Ми все подолаємо, переживемо, переможемо'': Зеленський звернувся до українців у День Гідності та Свободи. Відео
Президент наголосив, що окупантам не вдалося і не вдасться зламати прагнення українців до свободи та гідності. Зеленський додав, що Україна подолає труднощі та безперечно здобуде перемогу у війні над окупантами.

"Ми все подолаємо, переживемо, переможемо! І в День Гідності та Свободи зберемося на Майдані Незалежності, там, де завжди захищали гідність та свободу, на граніті, на барикадах під час Помаранчевої революції та Революції Гідності. Там, де ми відзначали 30-річну незалежність України. І там, де ми відзначимо День Перемоги України. У мирному Києві, у мирній Україні я скажу про головне. Про те, що лишається незмінним. Слава Україні!" – сказав Володимир Зеленський.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні