--> До українського міста рухається дві колони російської техніки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

До українського міста рухається дві колони російської техніки

0
До українського міста рухається дві колони російської техніки
Російські окупанти змінили напрямок руху військової техніки та живої сили через тимчасово окупований Маріуполь, пише УНІАН.

"В неділю зафіксовано зміну основного напряму руху військової техніки та поки живої сили. Щонайменше дві колони вантажних автомобілів та інженерної техніки по 35-40 одиниць в кожній з боку Росії через місто вирушило через с. Нікольське в напрямку Гуляй Поля. За останній тиждень вдруге спостерігається велике військове посилення з Росії та в напрямку Гуляй Поля", - повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко у Telegram.

Також, за його словами, в Мангуші через велику кількість окупантів, запроваджено патрулі, виведені із Херсона.

"По 5 людей на один патруль. Біля районної адміністрації цілий день стоїть БТР із прапором морської піхоти. Гауляйтеру району Борису Тримі надали охорону з поліції та військових", - зазначив Андрющенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні