Стильний смартфон: ТОП 7 моделей*

1
1
Стильний смартфон: ТОП 7 моделей*
Якщо запитати, що найважливіше у смартфоні, більшість відповість: функціональність. Проте при виборі моделі усі так чи інакше звертають увагу на дизайн. Щоб виглядав сучасно і пасував до іміджу. Візуал смартфона – така ж важлива складова вдалої покупки, як і його наповнення.

Сучасні бренди намагаються поєднати у своїх лінійках телефонів усі найтрендовіші складові. Шукаєте стильний телефон-смартфон? В каталозі Eldorado.ua ви знайдете моделі на будь-який бюджет та смак. А обрати потрібний ви зможете завдяки розширеним фільтрам. Які моделі смартфонів варті уваги та чим вони цікаві? Пропонуємо нашу підбірку.

Рейтинг смартфонів, які привертають увагу



Виробників гаджетів сьогодні є доволі багато. Проте найпопулярніших лише декілька. Саме їх ми обрали для рейтингу. Тому якщо вам пора оновити телефон-смартфон, зверніть увагу на такі моделі:

  • SAMSUNG Galaxy S22 Ultra. Ця модель обладнана найшвидшим процесором, пропонує суперможливості нічної зйомки та гарантує заряд на добу. Корпус має згладжені боки, а камери повністю «занурені» у поверхню.

  • XIAOMI Redmi Note 10 Pro. Смартфон із 6.67-дюймовим дисплеєм, потужним процесором та системою з 4-х об’єктивів. Зовні це телефон із плавними формами, заокругленими гранями та м’якою геометрією камер. Ще одна деталь – мерехтливе покриття корпусу, який може бути глянцевим чи матовим.

  • APPLE iPhone 14 Pro Max. З ключових характеристик моделі: три круті основні камери, бездротова зарядка та пиле- і вологозахист корпусу. А ще – розкішний дизайн, неперевершений у своїй лаконічності.

  • HUAWEI Nova 8i. Сучасне рішення для тих, хто шукає потужну камеру. В цій моделі це квадромодуль 64 Мп зі штучним інтелектом. Це телефон з дисплеєм 6,67 дюйми із звуженими рамками та витонченою технологією NCVM, що створює чудову гру кольорів та тіні.

  • SAMSUNG Galaxy Flip 4. Матове покриття скла створює м’який контраст до блискучої глянцевої металевої рамки. А унікальне рішення, що дозволяє скласти телефон вдвоє, робить його незамінним для людей, які шукають компактність. Міцний, водонепроникний, з багатокамерною системою та містким акумулятором.

  • Infinix NOTE 11. Телефон, який гарантує яскраве та чітке зображення навіть при денному світлі. У переліку «плюсів»: 50 Мп потрійна камера з широкою діафрагмою. Це надтонкий та легкий телефон-смартфон з гладкою поверхнею «під скло» у відтінках, що переливаються.

  • TECNO Spark 8p. Модель з екраном 1080P FHD та врізаною камерою й ефектом стереозвуку DTS. На задній панелі – лінійна текстура. Корпус – тонкий та зручний в користуванні. У лінійці представлено кілька варіантів відтінків.





Новинки та перевірені часом і людьми пристрої – у кожного з вас може бути свій рейтинг. Важливо обирати телефон відповідно до власних потреб та у тому дизайні, який пасуватиме вам найкраще, щоб завжди бути на зв’язку та не зраджувати власному стилю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Який може бути дизайн в пласкому прямокутному шматку пластику? Інша справа "начинка" та екран.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні