Зима відкладається: в Україні очікується серйозне потепління

0
Зима відкладається: в Україні очікується серйозне потепління
Сьогодні циклон почне покидати Україну. Через це найближчими днями очікується відносно тепла погода, вдень буде плюсова температура, пише уніан.

Про це розказав народний синоптик Станіслав Щедрін.

За його словами, у більшості областей очікується хмарна погода з проясненнями, опадів поменшає, а з середи їх і зовсім не стане. Також, за його словами, і температура буде переважно комфортною.

Коментар: “По всій країні стовпчики термометрів коливатимуться в межах -2…+4 ночами та до +4…+8 в денний період. Тому, як мінімум на тиждень, зимою і не пахнутиме“, – прогнозує Щедрін.

В Україну йде потепління
За даними Укргідрометцентру, цього тижня в Україні очікуються коливання тиску, опади у вигляді дощу та мокрого снігу. Наприкінці тижня до України прийде потепління.

За прогнозами синоптиків, в четвер, 24 листопада, в Україні, крім східної частини, очікуються дощі, місцями - з мокрим снігом. Вже цього дня очікується невелике потепління. За даними Укргідрометцентру, температура підвищиться на 2-5 градусів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні