Через потужний землетрус загинуло 252 людини: серед них є багато дітей

0
Через потужний землетрус загинуло 252 людини: серед них є багато дітей
У понеділок, 21 листопада, Індонезію сколихнув потужний землетрус. Унаслідок стихії загинули понад 250 людей, пише 24 канал.

За даними Національного метеорологічного, геофізичного та кліматологічного агентства, землетрус стався о 13:21 за місцевим часом (08:21 за Києвом).

Загрози цунамі немає. Підземні поштовхи хитали багатоповерхові будинки в столиці країни Джакарті, що змусило жителів і працівників офісів вибігати в паніці.

Зазначають, що в Джакарті стався землетрус магнітудою 5,6, підземні поштовхи тривали кілька секунд. Епіцентр землетрусу розташовувався в Чіанджурі, приблизно за 75 кілометрів на південний схід від Джакарти, на глибині 10 кілометрів.

Місцева влада повідомляє, що багато людей загинули через те, що їхні будинки не витримали землетрусу. Також зазначають, що жертв могло бути набагато більше, якби землетрус стався вночі. Оскільки багатьох людей не було вдома.

Спершу повідомлялося про щонайменше 162 загиблих. Однак вже 22 листопада офіційні представники індонезійської влади заявили, що число жертв зросло до 252. Пошукові роботи тривають.

Відомо, що серед загиблих є багато дітей, яких знайшли під завалами школи. 377 осіб отримали поранення, 31 людина вважається зниклою безвісти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні