--> Аромасвічки: як аромати здатні вплинути на ваше самопочуття | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Аромасвічки: як аромати здатні вплинути на ваше самопочуття

0
-1
Аромасвічки: як аромати здатні вплинути на ваше самопочуття
Після тривалого робочого дня та стомлюючої фізичної активності хочеться повернутися додому та поринути у комфортну розслаблюючу обстановку. Аромасвічки – це одна з найпростіших речей, які допомагають повноцінно відпочити. Їх запалюють під час банних процедур, догляду за власним тілом, перед сном чи навіть одразу після повернення додому. Аромасвічки у гарних упаковках дарують особливий настрій та створюють атмосферу затишку.

Більшість людей може подумати, що ароматизована свічка – це просто симпатичний аксесуар, який своїм ароматом лише прикрашає кімнату. Але чи знаєте ви, що запахи насправді можуть бути корисними для тіла та розуму? Отже, розкажемо про улюблені багатьма аромати та спосіб, в який вони впливають на наше здоров’я та самопочуття.

Аромати лаванди



Ця рослина відома своїм заспокійливим та розслабляючим ефектом. Запалення свічки з ароматом лаванди біля вашого ліжка може допомогти зменшити занепокоєння, подолати безсоння та покращити пам’ять. Аромасвічка, до якої було додано ефірну олію, допоможе усунути передменструальний синдром та справитися з перепадами настрою. Вдихання таких ароматів може бути корисним не лише для дорослих, але й для дітей. Це покращить якість сну, заспокоїть за зніме зайву напругу.

Цитрусові аромати



Завжди асоціюються з позитивною енергією, що піднімає настрій та бадьорить. Свічка з ароматом цитрусових допоможе:

  • позбутися негативної енергії та поганих думок;

  • підняти життєвий дух;

  • покращити когнітивні функції;

  • стимулювати апетит.


Свічка з ароматом цитрусових підходить для тих, хто шукає свіжість після напруженого дня.

Аромасвічки з корицею



Пряність, яку зазвичай додають до випічки, може використовуватися для стимуляції фізичного та емоційного стану. Аромат кориці допомагає підвищити концентрацію, що дозволяє краще виконувати будь-яке завдання. Таким чином, такі аромасвічки, швидше за все, будуть дуже корисними для учнів, а також гарно підійдуть для робочого кабінету. Кориця, як і інші спеції, є здебільшого зимовим ароматом та часто асоціюється з домашнім затишком.

Перечна м'ята



Цей аромат здатний створювати ефект прохолоди, що рекомендується для зняття стресу та занепокоєння. Крім того, свічка з запахом м’яти може знизити рівень розумової втоми. Для тих, хто сидить на дієті і часто відчуває голод, аромасвічка може полегшити неприємні відчуття.

Свічки з ароматом троянди



Зазвичай першими асоціаціями, які пов’язані з ароматом троянд, є романтика та кохання. Дійсно, він допомагає відчути почуття радості, щастя, надії та, звичайно ж, викликає романтичні почуття. Аромат троянди за своєю дією дуже схожий на лаванду. Він має заспокійливу властивість, може допомогти впоратися зі стресом та депресією, а також є стимулятором розуму. Ароматична свічка з трояндою може підняти настрій у скрутну хвилину.

Який аромат краще обрати для вашого дому? Радимо починати з найпопулярніших варіантів, поступово розширюючи власну колекцію.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні