П'яний водій на смерть збив прикордонника та втік з місця ДТП. ФОТО

0
П'яний водій на смерть збив прикордонника та втік з місця ДТП. ФОТО
В Болградському районі Одеської області нетверезий водій на автомобілі "ВАЗ" збив прикордонника та втік з місця ДТП, потерпілий загинув, повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області.

Аварія сталася ввечері 21 листопада в селі Петрівка. За попередніми даними, 30-річний місцевий житель, керуючи автомобілем "ВАЗ", намагався з лівого боку випередити автомобіль, що рухався попереду, і збив чоловіка, який їхав краєм дороги на велосипеді неосвітленою вулицею.

Водій легковика з місця події одразу поїхав, а 34-річного потерпілого забрала карета швидкої допомоги, однак від отриманих травм по дорозі в лікарню він помер.

"Провівши першочергові слідчі заходи, правоохоронці встановили, що загиблий - співробітник місцевого прикордонного загону, який перебував поза службою. Водія ж, який його збив, розшукали за місцем його проживання у тому ж селі. Сліди з місця ДТП привели до його подвір’я, чоловік не встиг навіть зачинити за собою ворота", - йдеться у повідомленні.

Перевірка громадянина на стан алкогольного сп'яніння показала, що він нетверезий. До Єдиного реєстру досудових розслідувань слідчі внесли відомості за частиною 3 статті 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння, що спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Підозрюваного затримали. У рамках кримінального провадження поліцейські призначили низку експертиз. Автомобіль з механічними пошкодженнями вилучили.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні