--> В Україні знову буде дефіцит пального? | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Україні знову буде дефіцит пального?

0
В Україні знову буде дефіцит пального?
Цього тижня деякі українські компанії повідомили про виникнення труднощів при транспортуванні дизельного палива з Болгарії та Румунії, пише 24 канал.

Проблеми виникли й на молдавських пунктах пропуску. Проте вони були через перебої з електропостачанням. За останньою інформацію роботу пунктів вже відновлено.

Крім цього, польські трейдери зазначають, що попит на дизельне з боку українських покупців зріс.

Чи очікувати знову дефіциту пального
Як розповідає Сергій Куюн, директор "Консалтингова група А-95", ситуація з постачанням дизпалива – це не зовсім проблема. Це швидше несподіванка.

«Листопад – це період на ринку пального, коли продажі завжди падають. Так званий "мертвий сезон". Несподіванка полягає у тому, що чимало мереж починають фіксувати зростання попиту в нетиповий для цієї пори року час.

Відповідно, зараз зросла купівля пального для того, щоб задовільнити попит. З цим є певні складнощі, які полягають у тому, що 5 грудня почнуть діяти перший етап санкцій проти російської нафти. Через це в Європі зростає помітна напруга, створюються запаси, оскільки Захід залежний від російської нафти», - повідомив Куюн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні