--> НАТО може вступити у війну з рф: коли це станеться | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

НАТО може вступити у війну з рф: коли це станеться

1
НАТО може вступити у війну з рф: коли це станеться
Після гучного інциденту, коли ракети впали на територію Польщі, російсько-українська війна безпосередньо зачепила блок НАТО. Країни Альянсу поки що воювати з Росією не будуть, пише 24 канал.

Про це розповів військовий експерт Петро Черник. На його думку, у НАТО вирішальне рішення приймає США. Доки не буде очевидності нападу зі сторони Москви, Альянс у війну не вступить.

Жорстока правда
Експерт згадав слова Черчилля, який так висловився про американців: "Вони обов'язково приймуть правильне рішення, але тільки тоді, коли перепробують всі інші методи". У Першу світову війну США вступили тільки тоді, коли німці потопили круїзний лайнер "Лузітанія". В Другу світову – коли Японія вдарила Перл-Гарбор.

"Ми розуміємо, наскільки колосальними були ці прецеденти. Поки не з'явиться такого масштабу приводу зараз, НАТО у війну не вступить. Це жорстока правда", – вважає Черник.

Україні продовжать допомагати
Він наголошує, що Захід продовжить надавати Україні зброю. Також продовжиться фінансове донорство України.

"Союзники мертво "припаяні" до України, бо усвідомлюють: впаде Україна, до ворога прийде апетит – Польща і Прибалтика будуть наступні", – резюмував Петро Черник.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тобто -ніколи!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні