--> Росіяни обстріляли колону цивільних | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Росіяни обстріляли колону цивільних

0
Росіяни обстріляли колону цивільних
Вчора на "Дорозі життя" у с. Кам’янське Запорізької області окупанти відкрили вогонь по колоні цивільних авто, які рятувальники відбуксовували з ґрунтової дороги, щоб вони продовжували рух в обласний центр.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на пресцентр ДСНС.

Як зазначається, люди, рятуючись від війни, прямували у Запоріжжя, а через негоду опинилися заручниками на розмитій дорозі.

"Рятувальники, розуміючи усю небезпеку як для особового складу, так і для цивільних громадян, оперативно організували евакуацію пасажирів та водіїв у найближчі укриття, тим самим врятувавши людей від наслідків обстрілів, які не припинялися. Рятувальна операція тривала 3 години. На щастя, жодна людина не постраждала. Після закінчення обстрілів усі автівки продовжили рух до пункту призначення. Найменшому українцю, якого врятували співробітники ДСНС, лише два місяці", - йдеться у повідомленні.

Всього силами підрозділу ДСНС вчора на "Дорозі життя" вдалося відбуксувати 14 автотранспортних засобів, врятувавши 49 громадян, з яких 11 - неповнолітні діти.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні