--> У Польщі раптово померла волинянка. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Польщі раптово померла волинянка. ФОТО

0
У Польщі раптово померла волинянка. ФОТО
На заробітках у Польщі померла 40-річна Олена Мартиненко із села Старий Порицьк Павлівської громади. Родина просить допомоги, аби зібрати немалі кошти для перевезення тіла жінки додому, пише ВСН.

Як розповіла донька померлої Аліна Чеснохревська, її мама, аби заробити на прожиття, вже 5 років їздила працювати в одну і ту ж саму польську фірму. Нещодавно приїжджала додому і знову вернулася в Польщу. Жінка не хворіла. Лише останніми днями жалілася на болі в спині, однак все списувала на втому від роботи, - пише Буг.

За словами Аліни, мама померла раптово: ввечері лягла спати і зранку не проснулась. Точна причина смерті поки не відома. Донька припускає, що найімовірніше це якась застуда, чи вірусне захворювання.



Тепер рідні померлої збирають кошти, щоб перевезти тіло жінки додому. Для цього необхідна чимала сума коштів – близько 2 тисяч євро. У сім’ї нема таких грошей, тому звертаються за допомогою до небайдужих.

Щоб допомогти сім’ї, пересилайте кошти за реквізитами:

Картку ПриватБанку: 5168 7451 1491 5207 – Чеснохревська Аліна (донька).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні