--> Посеред вулиці у ковдрі знайшли тіло чоловіка. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Посеред вулиці у ковдрі знайшли тіло чоловіка. ФОТО

0
Посеред вулиці у ковдрі знайшли тіло чоловіка. ФОТО
25-річний львів'янин розстріляв із револьвера "Флобер" безхатька. Тіло вбитого чоловіка загорнуте в ковдрі знайшли просто посеред вулиці, повідомили у поліції Львівської області.

"Вранці 22 листопада на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від перехожої, яка на вулиці Любінській у Львові виявила загорнуте у ковдру тіло невідомого чоловіка з ознаками насильницької смерті", - йдеться у повідомленні.

Попередньо правоохоронці встановили, що 22 листопада близько другої години ночі 26-річний львів’янин, прийшовши додому до свого батька, виявив у помешканні незнайомого чоловіка, з яким тато вживав спиртні напої. Між чоловіками виник конфлікт, під час якого син господаря дев’ять разів вистрелив у "гостя" з револьвера "Флобер". Переконавшись, що незнайомець помер, чоловік загорнув тіло у ковдру, виніс з дому та залишив на вулиці неподалік гаражів, де його і виявила перехожа.

Поліцейські встановили особу загиблого – 60-річного безхатченка.

Зловмисника затримали, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Зброю, з якої були здійснені постріли, правоохоронці вилучили та відправили на експертизу.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує покарання - до п’ятнадцяти років позбавлення волі.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні