Стало відомо, коли росія знову масово обстріляє Україну ракетами

0
Стало відомо, коли росія знову масово обстріляє Україну ракетами
Військовий експерт Олександр Коваленко вважає, що в України є два тижні до наступної масованої ракетної атаки з боку РФ.

Як він зазначив у своєму Telegram, за цей час Росія зможе зібрати боєкомплект, який буде здатен прорвати протиповітряну оборону України, пише УНІАН.

"У найближчі дві доби можуть тривати стабілізаційні відключення, але в цілому, енергосистема буде приведена в баланс... на 2 тижні. Два тижні. Приблизно стільки потрібно російським окупантам для накопичення боєкомплекту, здатного прорвати ППО і завдати скільки-небудь значної, але шкоди. Два тижні це той середньостатистичний період перепочинку, до якого ми повинні будемо звикнути", – заявив Коваленко.

За словами експерта, за час між ударами по Україні в Росії відбувається зняття ракет зі зберігання, їх обслуговування, логістика, а також виробництво боєприпасів.

"Все це входить в цей період між ударами по Україні, що зайвий раз вказує на можливості. А точніше, неможливість окупантів завдавати такі удари щодня. Примітно і те, що після останнього масованого удару по Україні не минуло повних два тижні, але і удар вийшов менш масованим ніж 10 жовтня. Явно росіяни поспішали до засідання в Європарламенті", – підкреслив Коваленко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні