На подвір'ї будинку знайшли закопане тіло чоловіка, якого шукали майже тиждень

0
На подвір'ї будинку знайшли закопане тіло чоловіка, якого шукали майже тиждень
У Запорізькій області батька жорстоко вбив рідний син, а тіло закопав на території домоволодіння. Зловмисника затримано. За скоєне йому загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення, повідомили у поліції Запорізької області, пише ТСН.

До Запорізького районного управління поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя, що його товариш тривалий час не виходить на зв’язок.

Оперативники та слідчі поліції міста провели санкціонований обшук за адресою зниклого. У результаті, на території заднього двору правоохоронці виявили закопане тіло 74-річного чоловіка з ознаками ножових поранень.

Відомо, що пошуки безвісти зниклого жителя міста Запоріжжя тривали майже тиждень.

Правоохоронці з’ясували, що пенсіонер проживав разом із 46-річним сином. Наприкінці жовтня між чоловіками раптово виник конфлікт, під час якого син завдав батьку декілька ударів ножем у серце. Тілесні ушкодження призвели до його смерті на місці події. Аби приховати злочин, зловмисник закопав тіло позаду їх житлового будинку.

Зловмисника затримано. Йому повідомлено про підозру у скоєнні вбивства. Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні