--> Єфросиніна довела українців до сліз: що сталося | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Єфросиніна довела українців до сліз: що сталося

0
Єфросиніна довела українців до сліз: що сталося
Телеведуча, блогер і волонтер Маша Єфросиніна відвідала дитячу лікарню Святого Миколая першого медоб'єднання Львова. Вона разом з БФ "Твоя опора" закупили та доставили суперсучасний наркозно-дихальний апарат для операційної дитячої лікарні, пише УНІАН.

Зірка вразила історією про маленьку дитину, яку лікарі збирали буквально по частинах.

"Молодшій дитині, яку ми збирали майже по частинах, було 8 місяців... У нас дуже професійні лікарі, прогресивні і досвідчені, але навіть в підручниках нам не показували таких мінно-вибухових травм, які отримують сьогодні наші люди! А діток, яких привозять... Ви собі не уявляєте!" - кажуть лікарі.

Відомо, що наркозно-дихальний апарат для операційної придбали за донати українців.

"Цей апарат потрібен лікарям надзвичайно - операції надскладні, тривають багато годин. Старі апарати просто не витягали це, та й вбудованих генераторів у них немає. А в цьому є все! Кожен з вас зробив внесок у цей апарат, на якому щодня рятують українських діток!" - додала Маша Єфросиніна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні