--> В Україні падає курс долара: що робити українцям | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Україні падає курс долара: що робити українцям

0
В Україні падає курс долара: що робити українцям
Курс гривні до долара продовжує зміцнюватись, а от євро навпаки дорожчає. Де найвигідніше сьогодні купити долари та чого чекати від курсу наступного тижня, читайте далі, пише 24 канал.

Курс валют у банках
За даними "Мінфіну", 25 листопада готівковий долар в банках України можна купити в середньому за 40 гривень (без змін проти 24 листопада), а продати за 40,50 гривні (без змін).
АКТУАЛЬНО Яким буде курс на початку грудня: банкір зробив новий прогноз

Готівкове євро банки купують за 40,50 гривень (+10 копійок), а продають в середньому за 41,35 гривні (+15 копійок).

Курс в обмінниках України
В обмінниках купують долар США в середньому за 39,89 гривні (-8 копійок), а продають – за 40,35 гривні (-18 копійок), за даними finance.ua.

Євро коливається на рівні: купівля – 40,51 гривні (+4 копійки), а продаж – 41,20 гривні (-33 копійки).

Курс на чорному ринку
На чорному ринку купівля долара в середньому на рівні 40,10 гривні (-20 копійок), а продаж – 40,35 гривні (-10 копійок).
Євро купують по 40,85 гривні (без змін), а продають за 41,15 гривні (-5 копійок).

Що прогнозують банкіри
Директор департаменту казначейських операцій Юнекс Банка Анна Золотько допускала цього тижня зміцнення гривні на готівковому ринку. За її прогнозом до п'ятниці, 25 листопада, курс міг наблизитись до психологічної позначки 40 гривень.

Варто зауважити, що у банки дійсно вже другу добу купують долар по 40 гривень, також курс купівлі американської валюти в обмінниках досить близький до цієї позначки.

Герман Марченко, директор департаменту казначейства Акціонерного Товариства "Комерційний Індустріальний Банк" (COMINBANK), у коментарі 24 каналу, розповів, що наразі не бачить суттєвих економічних підстав для відчутних змін курсу.

"За нашими даними, впродовж наступного тижня курс долара залишатиметься в межах 39,5-41 гривні за долар. Тобто глобальної зміни валютних трендів не передбачається", - каже експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні