--> Волинянин переправляв сигарети в Польщу безпілотником | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинянин переправляв сигарети в Польщу безпілотником

0
Волинянин переправляв сигарети в Польщу безпілотником
На Волині викрили злочинну групу, яка переправляла до Польщі сигарети за допомогою безпілотних літальних апаратів.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Слідчі ГУНП у Волинській області спільно зі співробітниками Луцького прикордонного загону за процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури задокументували протиправну діяльність групи волинян. Чоловіки організували незаконне переміщення в Польщу тютюнових виробів за допомогою малих літальних та безпілотних літальних апаратів.

Правоохоронці провели санкціоновані обушки у помешканнях фігурантів. У результаті слідчих дій вилучили квадрокоптер, два малих літальних апарати типу літак, 7 акумуляторних батарей, парашут та дві антени аналогового зв’язку з триногою, комплектуючі до малого літального апарата, тепловізор, майже 2 500 пачок сигарет (з марками для продажу в мережі «Duty Free»), три радіостанції з зарядними пристроями, автомат АК-74, нарізний карабін з оптичним пристроєм, близько 100 набоїв, два згортки з порошкоподібною речовиною білого кольору, гроші, чорнові записи та інші речові докази.

Вилучене направили до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України для проведення експертиз. За результатами експертиз будуть кваліфікуватися дії фігурантів. Триває слідство, під час якого будуть з’ясовані усі обставини та встановлюватиметься коло усіх осіб, причетних до скоєння злочину.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні