--> Українці можуть отримати по 3400 грн | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Українці можуть отримати по 3400 грн

0
Українці можуть отримати по 3400 грн
Українці, які через війну опинилися у складному матеріальному становищі, можуть розраховувати на допомогу від держави. Фінансова підтримка, зокрема, передбачена для жителів звільненої Херсонської області. Йдеться про пенсіонерів, багатодітні та малозабезпечені родини. Вони отримають по 3400 грн.

Уряд разом із міжнародними організаціями підтримують громадян грошима на продукти, проживання та медикаменти.

У прес-службі Мінреінтеграції повідомили, що виплати отримають херсонці, які пережили окупацію російськими військами. Їм перерахують одноразову допомогу у розмірі 2200 та 1200 грн на особу – для дорослих та дітей. Виплати здійснюються через Укрпошту завдяки підтримці Червоного Хреста та Міжнародної організації з міграції.

Списки на зарахування коштів готуються соціальними працівниками органів місцевого самоврядування. Для отримання грошей потрібно заздалегідь звернутися до відповідної місцевої ради.

Заявку на виплати також можна подати онлайн. Для цього слід заповнити реєстраційну гугл-форму. Анкета для мешканців Херсона представлена за адресою: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScaTIOyBdE_9v1-SwPisleylT64BFoAlFcPRl2yo4rk28cBfw/viewform.

Жителям Херсонського району необхідно перейти за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScHgBVkP2TCp7phAtpLhlBTrLMwIWuTfu41kIs1m2PMuMXA3A/viewform та також заповнити анкету.

Консультації з надання допомоги надають на цілодобовій гарячій лінії Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій: 15-48. Також можна звертатись за телефоном: через гарячу лінію уповноваженого у справах внутрішньо переміщених осіб: +3 8 (066) 813-62-39.

За даними на 21 листопада, допомогу вже отримали 7049 осіб на суму 8 458 800 грн.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні