--> На війні загинув чемпіон України зі спорту. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На війні загинув чемпіон України зі спорту. ФОТО

0
На війні загинув чемпіон України зі спорту. ФОТО
Дев'ять місяців триває героїчна боротьба українського народу проти російської навали. Щодня війна забирає життя справжніх героїв, які боронять рідну землю від загарбників, пише 24 канал.

19 жовтня у Донецькій області свій останній бій приняв Артем Тіпенко. Він мужньо та самовіддано чинив опір ворогам. Герою було лише 33 роки.

Артем Тіпенко народився 18 грудня 1988 року. У 2016 році закінчив Таврійський державний агротехнологічний університет, здобувши академічний ступінь магістра.

Артем був майстром спорту України з гирьового спорту, членом збірної команди університету з гирьового спорту, призером чемпіонату світу серед юнаків, багаторазовим чемпіоном України серед студентів, багаторазовим чемпіоном та призером Всеукраїнських турнірів та чемпіонатів Запорізької області.

У загиблого героя залишилися батько та брат.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні