--> Не останній «сюрприз» від рф: астролог розповів, як українцям пережити зиму | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Не останній «сюрприз» від рф: астролог розповів, як українцям пережити зиму

0
Не останній «сюрприз» від рф: астролог розповів, як українцям пережити зиму
За прогнозами Анни Єфремової, зима для українців буде нелегкою, проте зневірятися не варто, пише Телеграф.

Українці, які раніше цікавилися термінами закінчення війни з російським окупантом, все частіше ставлять питання про те, як пережити зиму. Адже росіяни продовжують обстрілювати критичну інфраструктуру нашої країни, внаслідок чого зникає електрика, без якої не так просто існувати в холодну пору.

Астролог Анна Єфремова дала прогноз на найближчий час та розповіла, як краще пережити зимові місяці українцям.

"Зима буде складною і я сподіваюся багато хто зміг підготуватися тим чи іншим способом. Всі, хто залишився у складній ситуації, сподіваюся не залишаться без підтримки та допомоги своїх співгромадян. Найтемніший час перед світанком!! І він обов’язково настане і на нашій землі!", — зазначила астроексперт.

Єфремова заявила, що, який би тягар не переслідував українців у війні з росією, перемога все одно буде за нами, головне — не впадати у відчай.

"Наберіть більше води за першої можливості. І питної і технічної (можна у ванну), зарядіть всі пристрої! Свічки, батарейки, теплі устілки, (що самонагріваються) підготуйте заздалегідь. Це не останній сюрприз від ворога (але ми не маємо іншого вибору крім як ПЕРЕМОГА!)", — додала астролог.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні