--> Які енергооб'єкти в Україні можуть стати наступною ціллю для атаки рф | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Які енергооб'єкти в Україні можуть стати наступною ціллю для атаки рф

0
Які енергооб'єкти в Україні можуть стати наступною ціллю для атаки рф
Росія знає, як функціонує енергетична система України, тому прицільно б'є по інфраструктурі. Наступними цілями можуть стати об'єкти, які менше пошкоджені атаками ворога, пише РБК-Україна.

Про це повідомив директор компанії ДТЕК Дмитро Сахарук в ефірі телемарафону.

За його словами, інформація про енергетичні об'єкти України ще до початку повномасштабної війни була в мережі. Крім того, він зазначив, що у Росії зараз живе багато осіб, які раніше навчалися в Україні та працювали в енергетиці. Тому знайти таких людей - нескладно.

Також Сахарук зазначив, що ворог отримує інформацію про наслідки ракетних ударів та масштаби руйнувань від людей на місцях.

"Думаю, працюють люди на місці, дивляться і, можливо, фотографують чи просто усно доповідають, що трапилося. Тому що ті об'єкти, що не добили, вибачте за сленг, є об'єктами наступних атак", - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні