--> Росія починає виходити з території України? | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Росія починає виходити з території України?

0
Росія починає виходити з території України?
Свій екватор розв'язана Росією війна пройшла, вже дійсно видно фініш. Про це, зокрема, вказує і те, як Росія потребує паузи і тому благає про переговори, пише 24 канал.

Впевненість у цьому висловив колишній співробітник СБУ і експерт Українського інституту майбутнього Іван Ступак, зазначивши, що коли буде фініш – взимку, навесні або в інший час – сказати складно.

На думку експерта, поява світла у кінці тунелю російсько-української війни викликало визволення Херсона, міста, яке було єдиним великим досягненням окупантів з моменту повномасштабного вторгнення. Він вважає, що втрата росіянами Херсона стала піком і сильним моральним ударом для росіян:

"Вони тільки "включили" його до складу Росії, тільки видали паспорти і тут все зруйнувалося. Це дійсно початок того, що Росія виходить з території України. Цей процес ще триває, але це був пік, і зараз ми починаємо рухатися з гірки".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні