--> Астролог розповів про непростий період для українців у грудні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Астролог розповів про непростий період для українців у грудні

1
Астролог розповів про непростий період для українців у грудні
Астролог Наталія Власенко зробила прогноз для України на грудень 2022 року і з'ясувала, що на нас чекає непростий період, пише УНІАН.

За її словами, планети вказують на те, що Україна ніби йде трохи не туди через те, що хтось сильно втручається до нас із закордону, але по суті помічником не є.

"Всі крутяться навколо "дрібних" проблем, і не бачать головної. Можуть бути обміни полоненими. Всі швиденько відводять активи закордон або скуповують валюту, знімають гроші з рахунків. Можуть бути великі військові втрати на східних напрямках у однієї зі сторін. Очікуємо в першу половину грудня якусь кризу або ускладнення ситуації. Але в той же час це потрібно для стабілізації економіки, хаосу не допустять. Нове щільне співробітництво з кимось може дати важливий результат, а якщо якась співпраця буде розірвана - не дуже добре для нас", - написала Власенко на своїй сторінці в Instagram.

Також вона додала, що в грудні можуть бути нові епідемії, підвищення захворюваності.

"Запасайтеся продуктами, водою, майте готівку, купуйте валюту або золото", - уточнила експерт.

Крім того, як зазначила Власенко, можуть бути нові міграції. Астролог закликала ні до чого не прив'язуватися, бо те, що нам дуже необхідно, у нас можуть відібрати.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Таке і я можу наастроложити!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні