--> Як ЗСУ помстяться рф за блекаут в Україні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як ЗСУ помстяться рф за блекаут в Україні

0
Як ЗСУ помстяться рф за блекаут в Україні
Українським силам варто відповісти Росії за недавню ракетну атаку. Вони повинні вдарити по самій Московії, а також зайти в Крим. Причому зробити це не тільки потрібно, але і можна, до Нового року.

Про це розповів політолог і економіст Олег Соскін, пише УНІАН.

"Нанести такий серйозний удар по енергетиці, по генеруючим потужностям - це треба бути такою падаллю, м'яко кажучи! Це серійні вбивці! Вони будуть бити кожні 10 днів. У них є ракети для цього. Вони виробляють Х-101, трохи виробляють і "Калібри" та інші. Плюс вони вкрали багато необхідної електроніки, є і поставки, навіть із західних країн. Їх завдання (його підтвердив і Пєсков), що вони повинні досягти цілей. Виходячи з цього, я думаю, треба наносити удари по Московії", - говорить Соскін.

За його словами, ЗСУ необхідно в першу чергу знищити лівобережний "мішок" окупантів в Херсонській області і зайти в Крим - "стерти з лиця землі шматок від Кінбурнської коси до Скадовська".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні