Що допоможе звільнити окуповані території України

0
Що допоможе звільнити окуповані території України
Збройні сили зможуть дуже швидко звільнить окуповані території завдяки американським винищувачам F-15 та F-16, які мають країни НАТО. Україна конче потребує цих літаків.

Про це в ефірі національного телемарафону розповів речник командування Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат, передає ТСН.

"Без технологічних літаків, які сьогодні є в країнах НАТО, особливо широкого спектру озброєння, які мають такі літаки як F-15, F-16, буде дуже важко. Очікувано, їх хотілося б мати на озброєнні у Повітряних силах. Цей спектр озброєння дозволить дуже швидко реалізувати всі наші мрії, а саме – звільнення наших окупованих територій", - сказав Ігнат.

За його словами, діалог щодо поставок літаків між Україною та західними партнерами на дипломатичному та військовому рівні триває.

Крім того, речник Повітряних сил зауважив, що Україна потребує дуже багато комплексів ППО. Ці комплекси допоможуть оновити систему протиповітряної оборони. За його словами, на сьогодні основою української системи ППО залишаються радянські ЗРК "Бук-М1" та С-300.

"NASAMS і IRIS-T, які дуже ефективно працюють на лінії вогню, тобто прикривають повітряний простір є, на жаль, в обмеженій кількості – лише одна установка IRIS-T, дві батареї NASAMS на сьогодні", - резюмував Ігнат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні