--> Коли Україна може повернутись до планових відключень світла: названа дата | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Коли Україна може повернутись до планових відключень світла: названа дата

0
Коли Україна може повернутись до планових відключень світла: названа дата
Про це попередив генеральний директор компанії ДТЕК Мережі Олександр Фоменко.

За його словами, наразі в українській енергомережі спостерігається суттєвий дефіцит енергії, однак незабаром країна може повернутися до планових графіків відключень.

Фоменко спрогнозував, що вже у понеділок, 28 листопада, для побутових споживачів діятимуть погодинні обмення. Генерація продовжує нарощувати потужність, тому існує велика ймовірність збільшення лімітів, завдяки чому міста поступово вийдуть на графіки погодинних відключень, які діяли напередодні масштабної ракетної атаки ЗС РФ.

Мер Києва Віталій Кличко, у свою чергу, припустив, що у неділю, 27 листопада, у столиці діятимуть планові відключення електроенергії. За його словами, наразі вже 95% будинків міста забезпечені теплопостачанням, і незабаром цей рівень становитиме 100%.

"Зараз 25% жителів Києва без електропостачання і якщо далі ми будемо працювати, я переконаний, що в наступні дні, сподіваюся завтра, ми можемо вийти вже на планові графіки відключень", - зазначив Кличко і додав, що водопостачання у Києві було повністю відновлено.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні