--> Повернення зв’язку після масштабного знеструмлення: де ще є труднощі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Повернення зв’язку після масштабного знеструмлення: де ще є труднощі

0
Повернення зв’язку після масштабного знеструмлення: де ще є труднощі
Мобільні оператори перепідключили половину базових станцій

Станом на 26 листопада після масштабного знеструмлення в Україні відновлено роботу 73% мобільної мережі. Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

«Завдяки активній роботі енергетиків, які швидко відновили світло, мобільні оператори перепідключили половину базових станцій. Це дозволило мільйонам людей нарешті подзвонити рідним та дізнатися останні новини», – зазначив він.

За словами міністра, ситуація значно покращилася у Кіровоградській, Дніпропетровській, Волинській, Миколаївській, Полтавській, Харківській та Житомирській областях.

Зв‘язок також стабілізується у Черкаській, Львівській, Рівненській, Вінницькій та Чернівецькій областях. Ремонтні роботи тривають.

В інших областях поки що є труднощі зі зв‘язком. Найвідчутніші проблеми в Донецькій та Запорізькій областях.

Мінцифри поки радить не перевантажувати мережу та за потреби користуватися національним роумінгом. «Надавайте перевагу текстовим SMS, а файли, фото та відео надсилайте за допомогою Wi-Fi», – йдеться в повідомленні

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні