--> Виглядають старше своїх років: три імені жінок, які рано старіють | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Виглядають старше своїх років: три імені жінок, які рано старіють

0
Виглядають старше своїх років: три імені жінок, які рано старіють
Астрологи назвали жіночі імена, власниці яких можуть здаватися старшими за свій вік, передає Апостроф.

Надія
Стрес, стрес і ще раз стрес - ось причина передчасного старіння жінок з іменем Надія. Вони постійно хвилюються за все на світі, не вміють справлятися з негативними емоціями та тримають їх у собі. Внутрішній дисбаланс відображається на їхній зовнішності.

Наталія
Наталія ще з юності вирізняється серед однолітків серйозністю й розважливістю, що позначається на її зовнішності. Такі жінки звикли брати на себе забагато відповідальності, вирішувати проблеми, давати зрілі поради. Імовірно, вони просто виглядають на свій психологічний вік, а не фізичний.

Марина
Марина, як і Надія, постійно в стресі, бо намагається братися за кілька справ одночасно. Вона і кар'єру будує, і сім'ю створює, і благодійністю займається, і розвиває власні проєкти. З таким напруженим графіком життя не залишається часу на відновлення ресурсів і догляд за собою. Астрологи радять Маринам більше увагу приділяти для свого здоров'я.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні