--> Рф обстрілює Україну старими ракетами: що це означає | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Рф обстрілює Україну старими ракетами: що це означає

0
Рф обстрілює Україну старими ракетами: що це означає
В Міністерстві оборони Великої Британії повідомили, що росія, ймовірно, знімає ядерні боєголовки зі старих ракет Х-55 і запускає ракети без боєголовок по цілях в Україні.

Про це повідомляє американський Інститут вивчення війни, передає Новини live.

"Міноборони Великої Британії припустило, що російські сили, ймовірно, запускають інертні ракети як хибні цілі, щоб відвернути увагу української системи ППО. Імовірне використання російськими військовими більш стратегічної зброї як приманки для української ППО підтверджує попереднє повідомлення ISW про те, що російські військові значно виснажили свій арсенал високоточних ракет", — кажуть аналітики ISW.

Нагадаємо, раніше про таке несподіване використання ракет Х-55, призначених для ядерних ударів, писало видання Defence Express.

18 листопада вони зазначили, що однією з ракет, яку росіяни випустили Україною під час масованих повітряних атак, була крилата ракета типу Х-55, у якій взагалі не було бойової частини. Замість неї в цій ракеті було "прикручено" блок, який виступав імітатором ядерної бойової частини.

Тобто для цього удару росіяни, як мінімум, одну Х-55 зі свого "ядерного арсеналу", "відкрутили" з цієї ракети ядерну боєголовку і замість неї поставили порожню "болванку", і нею вдарили по Україні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні